Бізнес віза – тип візи, який відкривається для тих, кому зважаючи на службові обов’язки часто потрібно виїжджати за кордон. Тому якщо вид діяльності передбачає часті виїзди, відрядження за кордон, найбільш доцільніше оформляти ділову або бізнес візу.

Бізнес віза (віза категорії типу С04 ) – це віза, яка дозволяє багаторазовий в’їзд в іноземну країну.

Для початку, Вам потрібно розуміти, що основою для такого виду візи є запрошення від Вашого бізнес-партнера. Без нього ділової візи просто не відкриють.

Серед обов’язкових документів, які потрібні для того, щоби оформити Шенген візу підтипу Бізнес-візи, виділяємо наступні:

-діючий закордонний паспорт і його копія

-дві кольорові фотографії розміру 3*4

-довідка з роботи

-банківська довідка, яка доводить наявність грошей для поїздок за кордон

-запрошення для ділової візи, яке обов’язково має бути завіреним іноземною організацією з якою планується співпраця

Після того, як Ви підготували всі документи і відправили на розгляд, потрібно чекати близько 5ти-6ти днів. Але якщо виникне потреба розглянути документи дещо детальніше, тоді цей час може дещо продовжитись.

Що ж, після отримання візи, яка передбачає поїздки пов’язанні з веденням бізнесу, можете сміливо відправлятись за кордон і займатись власними бізнес-справами, які в свою чергу зроблять Вашу діяльність ще успішнішою.

В залежності від Ваших потреб, віза може бути як з можливістю одноразового в’їзду так і багаторазового. Зазвичай оформляється мультивіза, що дозволяє неодноразово перетинати кордон.

Термін дії такого цієї візи визначається в консульстві.

Мінімальним терміном на який відкривається віза – 6-10 днів. Але як показує практика, на такий короткий термін віза практично не оформляється. Причиною візи, яка відкрита на 6-10 днів може бути те, що людина, яка бажає оформити бізнес візу просто не правильно використовувала попередньо відкриту візу або ж раніше отримувались відмови у оформленні візи.

Якщо у Вас чистий паспорт, тоді найбільш ймовірно, що буде оформлено візу 30/90, а це означає, що Ви зможете знаходитись на території Шенген простору протягом місяця часу в період пів року.

Максимальний термін на який може бути оформлена така віза – це 360/90+90. Тобто Ви зможете знаходитись за кордоном 90 днів у першому півріччі і 90 днів у другому півріччі, якщо простіше – річна віза.

Але якщо у Вас є більше ніж дві відкритих бізнес візи, тоді третій раз у є можливість отримати ділову візу, яка дозволить перебування за кордоном 2 роки.

Якщо Ви знаходитесь на етапі відкриття візи пропонуємо професійну допомогу у оформленні потрібної візи. Будемо раді Вам допомогти:

e-mail

manager@shengen-viza.com.ua

Чи телефонуйте:

(097)52-51-480 
(099)92-06-710 
(093)22-11-855

Надаємо всі послуги, що пов’язані з візами. Проводимо безкоштовні консультації щодо вироблення Національних та Шенген віз, допомагаємо оформити документи(анкета, страховка), реєструємо на чергу для подачі документів, надаємо додаткові послуги.